verfrissend.
interactief.
effectief.

Wij helpen u met een event in Brussel,  over Europa of uw internationaal congres in Nederland dat fris, interactief en voor iedereen begrijpelijk is. En vooral: doeltreffend en resultaagericht is. Geen saaie congressen maar relevante, spannende en energieke discussies op het scherp van de snede.
Professionele 

gespreksleiders

Onze moderatoren doen dit als beroep.

interactieontwerpers & strategen

We modereren niet alleen uw evenement, maar helpen ook bij het scherpstellen van uw doelen en het ontwerpen van het programma voor maximaal resultaat.  

EU en Europa experts

Wij snappen hoe Europa werkt, weten de weg en kennen het jargon en de cultuur. En wij maken dat voor iedereen toegankelijk.

Wij helpen u als het gesprek in, om of over Europa gaat en echt het verschil moet maken.

Zet uw belangen op de kaart in Brussel.

Bepaalt Europa wat u doet? Of bepalt u wat Europa doet? Een event in Brussel helpt uw organisatie, belang of branche op dekaart te zetten in de Brusselse arena. Zo stuurt u de discussie en beinvloed u het beleid.

Maar hoe doe je dat goed? Elke dag zijn er talloze events in Brussel en Straatsburg. Om de zaal vol te krijgen met de juiste doelgroep en de relevante spelers moet uw event moet boven het maaiveld uitsteken: relevant, met voor ieder wat te halen en op het juiste moment. En als ze dan binnen zijn: hoe zorgt u voor maximaal resultaat?

Maak uw mensen en organisatie EU proof.

De Europese beleidskeuken is spannender dan House of Cards. Hier gebeurt het. Maar hoe laat je uw mensen dat zien, begrijpen en beleven?

Neem uw organisatie mee naar Brussel of breng de EU bij u op kantoor. Geen lange uiteenzettingen over het wetgevingsproces, maar relevante discussies, sappige anecdotes en inzicht in wat er nou echt gebeurt. Met concrete voorbeelden en gastsprekers waar het enthousiasme vanaf spat.

Of organiseer een spetterend Europa (verkiezings-)debat of event voor uw achterban.

imponeer met uw internationale congres

U organiseert een internationaal congres of bijeenkomst. Dan zoekt u een dagvoorzitter die zowel de Nederlandse als de Europese context kent en een brug kan slaan tussen beide werelden. Die Nederlands spreekt maar ook Engels.

Wij helpen u uw event zo in te richten dat uw internationme gasten of publiek met een geweldige indruk weer naar huis gaan.

download onze 25 tips voor een onvergetelijk event in Brussel

Hoe zorg je voor een volle zaal, relevante sprekers en dat je ook echt wat bereikt? 

Met onze jarenlange ervaring in events, public affairs en Brussel helpen we u graag op weg!

25 tips + 5 bonus tips voor hybride (op lcatie en online) event


Wij brengen Nederland en Europa

dichter bijelkaar

gespreksleiding.

We vinden de juiste moderator voor jouw evenement, die past bij jouw doelen, jouw publiek, jouw onderwerp en de sfeer.

We zorgen ervoor dat we begrijpen waarover we praten, maar het allerbelangrijkste is begrijpen waar je het gesprek naartoe wilt leiden.

strategie.

We ontmoeten je vroeg om je te helpen je doelen duidelijk te definiëren.Een goed evenement is niet slechts een op zichzelf staand evenement. Het maakt deel uit van je marketing- of public affairs-strategie.

Het is het begin, de katalysator of de grote finale van een langer proces. We helpen je er het maximale uit te halen.

events.

We assisteren niet alleen met de inhoud, maar dragen ook bij aan het ontwerp van uw volledige evenement. De totale uitstraling en sfeer ervan. We bieden een gedetailleerd script aan.

We kunnen zelfs de volledige organisatie van uw evenement op ons nemen, zodat u zich kunt concentreren op de inhoud en kunt praten met uw gasten.


Wij verstaan het Europees jargon maar spreken liever gewone taal.

Onze Nederlandstalige gespreksleiders (en ja natuurlijk ook Engels)

gespreksleiders en evenementprofessionals voor Europa.

Geef uw evenement in Europa de moderatie die het verdient.

Maak uw evenementen zo inspirerend dat mensen erover praten, zo leuk dat de tijd voorbij vliegt, en zo relevant dat mensen terugkomen. Huur de beste moderators in voor uw evenement bij Moderating.EU. Koffie is altijd gratis!

info@moderating.eu

+31 624768948

To get the moderator your event deserves.

What our clients say about us....